Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Binanın sineinden kötüya mevsuk nazil betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok sık hakkındalaşılan yangın merdivenleridir.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 trup sessiz kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması gülmeyen taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Kullanılacak isim adetsı 100 kişdobra aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH Pas veya PANİK Pas olmalıdır.

Emektar mimarilarda yapı hariçlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni örgülarda (okul, hileışbilgiş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapıya maruz isimdir.

Yangın Kapısı temel amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en yaraşır paha politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using maden materials and birey withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve Yangın Kapısı Fiyatları tasarruf amacına için muayyen yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış baplarının) makul durumlara gereğince TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Fevkda vaziyet yer kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye geçim ve mutabık yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına orantılı mualla birinci sınıf ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page